Welkom in Saksen

Welkom in Saksen

Saksen een regio met veel gezichten, die geschiedenis schrijven en vertellen; neem Dresden, het digitaal kloppende hart van de Europese micro-elektronica / ICT-industrie. Kijkend naar de toekomst, werken jonge ondernemers en onderzoekers hand in hand samen tussen Leipzig en Dresden op het gebied van Life Science & Milieutechnologie.

Het traditionele hart van de Saksische economie is de regio Chemnitz-Zwickau. Naast de expertise op het gebied van machinebouw, wordt de regio ook wel "Autoland Saksen" genoemd. Begonnen met slimme ideeën en intelligente oplossingen, groeide de regio over 100 jaar tot de meest krachtigste industrieën. 

De commerciële metropool Leipzig is een bruisende media stad met veel bezienswaardigheden, met Europa's meest moderne luchthaven met Air Cargo Hun met 24/7-service.

En? - Saksen betovert; een mix van cultuur, avontuur en een adembenemende natuur. De nummer 1 culturele bestemming voor bewoners en gasten. Daarnaast is Saksen is de beste locatie voor internationale bedrijven zoals Volkswagen, BMW en Porsche, GLOBALFOUNDRIES en Infineon, DHL, NILES-SIMMONS-Hegenscheidt en vele anderen.

Blick in den Reinraum, GLOBALFOUNDRIES Fab 1 Dresden

Quelle: GLOBALFOUNDRIES

Datenschutzhinweis

Wenn Sie unsere YouTube-Videos abspielen, werden Informationen über Ihre Nutzung von YouTube an den Betreiber in den USA übertragen und unter Umständen gespeichert.

Vorschaubild

Video

    SAXONY! - A Business Location at its Best

    There are many good reasons why the region in the heart of Europe is a top location for such globally active companies as Volkswagen, BMW and Porsche, Infineon and GLOBALFOUNDRIES, DHL, or BOSCH.

Social Media

Top